Menu

Find rundt

Der er mange muligheder for at finde frem til det du søger på debatsiden. Når du skal finde et nyt sted hen på siden, kan du anvende menuen i toppen samt de links og knapper der er på hver enkelt side.

På forsiden kan du få et overblik over det vigtigste lige nu. Der er tidsplan, en knap der hjælper dig direkte ind til debatten, oversigt over nogle af de debatemner der er i gang, mulighed for at tilmelde

sig nyhedsbrev osv. Hvad der er tilgængeligt på forsiden kan variere igennem processen, men målet er, at det der er vigtigst for at få overblik, ligger her.

I alle menuer på debatsiden skal du ofte scrolle ned ad siden for at se alt indholdet. Det er en let måde at orientere sig på, som også fungerer rigtig godt på mobile enheder.

Opret og administrer profil

Alle har adgang til at læse indholdet på debatsiden, men vil du deltage aktivt ved at skrive indlæg og kommentarer, skal du have en profil. Profilerne gør at du altid ved hvem du debatterer med.
Det er kun dit navn der er synligt for andre der benytter debatsiden. De andre oplysninger der bliver givet, anvendes bl.a. af kommunen til at kunne følge op på dine indlæg og kommentarer, samt at henvende sig målrettet til dig, hvis der sker noget i projektet, som kunne være relevant for dig at vide.

Du kan oprette en profil øverst til højre på skærmen under "login", hvor du vælger "opret bruger". Når du opretter en profil, får du automatisk en "Min side" hvor du kan holde styr på alle dine aktiviteter.
Her kan du også redigere dine profiloplysninger, tilføje et billede, markere hvilke interesser du har i debatten osv.

Hvis du ønsker at slette din profil igen, sker det også fra "Min side". Når du trykker på "rediger profil" kommer der et rødt bånd frem, hvor du kan trykke på "slet min profil". Vælger du at gøre dette, slettes alle oplysninger om dig i profilen, men dine indlæg og kommentarer mv. som har været synlige for alle, vil fortsat være synlige med dit navn på.

Følg dine interesser

I menupunktet "baggrund" kan du se information og materiale som er relevant for debatten. Noget vil fremstå som tekst mens andet vil fremstå som links til dokumenter.

Under menupunktet "Debat" finder hele debatten sted. Nogle debatter kan bestå af rigtig mange tema'er og omhandle forskellige steder i kommunen. Først vælger du hvilket tema du er interesseret i og bagefter vælger du hvilket område du er interesseret i. Når du trykker på knapperne finder du med det samme søgeresultatet nedenfor.

Når du har en profil får du automatisk en hjælpefunktion der hedder "Min side". Her kan du redigere dine interresseområder, så der automatisk holdes styr på hvad der sker indenfor de områder du interesserer dig for. På "Min side" kan du se de ind-læg, som du følger og kan vælge om du vil have notifikationer på mail når der er nyt.

Her har du også overblik over hvilke indlæg og kommentarer du selv har skrevet ligesom du har overblik over din lukkede arbejdsgruppe hvis du er med i sådan en.